Sander Blankendaal Director Vibe Group Germany
to stand out tomorrow you need to outrace today
Sander Blankendaal Director Germany

Over
Vibe Group

IT staffing, maar dan anders

Vibe Group, opgericht in 2011 door Daniël Visser en Bernd van Baars, is een internationale IT staffing organisatie met kantoren in Amsterdam (hoofdkantoor), Rotterdam, Antwerpen, Brussel en Düsseldorf. Ons doel: creating the future of IT. Dit doen wij door hoogopgeleide IT’ers en organisaties met elkaar te verbinden.

Wij leggen de lat voor kwaliteit hoog, en focus maakt daarbij het verschil. Met onze vier nichemerken Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt en Tergos pakken wij recruitment anders aan, door te kiezen voor exclusieve focus op vier IT-niches. Al onze merken zijn een vertrouwd IT-staffing partner voor zowel organisaties als IT-professionals. Samen creëerden we de toekomst van meer dan 7.850 IT’ers en meer dan 2.200 organisaties.

4 IT niches, 4 merken

In welke vier IT-nichemarkten maken we de match tussen professionals en opdrachtgevers? En hoe is het om bij een van onze merken – en dus bij Vibe Group te werken? 

Visser & Van Baars: Intelligence, Data & Analytics 

Yoram werkt al jaren bij ons en vertelt hoe het is om bij Visser & Van Baars te werken.

Iedereen in deze sector kent onze naam en waar we voor staan. We zijn de besten en houden van winnen, op een eerlijke manier. Door te streven naar succes en vastberaden ons best te doen, creëren we een succes-flow. De samenwerking binnen Visser & Van Baars is daarvoor essentieel. Teamwork makes the dream work…” 

Visser & Van Baars logo

Spilberg: IT Development & Testing 

In dit blog over 10 jaar Spilberg lees je hoe Sander, Ben en Melanie hun werk bij Spilberg ervaren. Lees hun inzichten over wat er nodig is om te groeien in deze competitieve markt. En als jij als consultant groeit, groeit ook de organisatie.

Creativiteit moet niet onderschat worden. Je moet opvallen tussen meer dan 1.000 andere berichten. Mijn aanpak is een vertrouwensband opbouwen en duidelijk communiceren: ‘Ik zal naast je staan, aandachtig luisteren naar wat je wilt. Jij hebt de controle, en ik probeer de dingen voor jou in de juiste richting te sturen…”

Eswelt: ERP & CRM

Nick en Yannick vertellen je in dit blog over werken bij Eswelt hoe zij dit ervaren, welke specialismen er vallen onder ERP & CRM en hoe je in die markt het verschil kunt maken voor zowel de professional als de klant.

Bij Eswelt resourcen wij professionals die projecten kunnen opzetten of implementeren om bedrijfsprocessen te optimaliseren en strategische doelen te bereiken. Als onafhankelijke partij overbruggen we de kloof tussen de implementatiepartner en de eindklant als onafhankelijke partij…”

Tergos: IT Infrastructure & Cyber Security

Hoe is het om als consultant bij Tergos te werken? Diane was er vanaf de start bij. Samen met Vladimir vertelt ze in ons blog wat Tergos doet, wat hun weg naar succes was en over de mogelijkheden en uitdagingen binnen deze bijzondere sector.

Om zo efficiënt mogelijk te werken, creëerde ik mogelijkheden om rechtstreeks met de CISOs in contact te komen voor een top-down aanpak, in plaats van mezelf omhoog te netwerken.

Creating the future

Technologie uitgevonden door menselijke nieuwsgierigheid. Ontwikkeld door intelligentie en creativiteit. Digitale revolutie begint met technologie. En de scherpe, ambitieuze geesten die haar aansturen. Voor die menselijke maat heb je hoogopgeleide, gespecialiseerde IT-professionals nodig.

Als toonaangevende internationale IT staffing organisatie verbinden wij hoogopgeleide IT-professionals met organisaties. Zo bouwen we carrières op en versnellen we digitale transformatie en groei.

Bekijk de vacatures