Sander Blankendaal Director Vibe Group Germany
to stand out tomorrow you need to outrace today
Sander Blankendaal Director Germany

Over Vibe Group

IT staffing and consulting, maar dan anders

Vibe Group, opgericht in 2011 door Daniël Visser en Bernd van Baars, is een snelgroeiende internationale IT staffing and consulting organisatie gevestigd in Amsterdam (hoofdkantoor), België en Duitsland. Het is ons doel de toekomst van IT vorm te geven door hoogopgeleide IT’ers aan organisaties te koppelen.

Sinds onze oprichting staan we bekend als de nieuwe sensatie binnen de wereld van IT staffing and consulting. We leggen de lat voor kwaliteit hoger door ons exclusief te richten op vier IT niche markten met vier verschillende merken:

  • Visser & van Baars: Intelligence, Data and Analytics
  • Spilberg: IT Development and Testing
  • Eswelt: ERP and CRM
  • Tergos: IT Infrastructuur and Cyber Security

Samen hebben we de toekomst gecreëerd van meer dan 7.850 hoogopgeleide IT’ers en meer dan 2.200 organisaties.

4 IT niches, 4 merken

Vibe Group richt zich op vier verschillende IT niches met vier verschillende merken:

Visser & Van Baars heeft een sterk netwerk in Intelligence, Data and Analytics. De organisatie verbindt professionals die gedreven worden door data en analytics met toonaangevende organisaties. Visser & Van Baars geeft deze op innovatie gerichte specialisten een kans om hun analytische vaardigheden en eindeloze ambitie te gebruiken om dingen in beweging te zetten.

Spilberg richt zich op de markt van IT Development and Testing. Deze organisatie verbindt mensen die uitblinken in coderen en testen met organisaties, zodat zij samen de digitale revolutie kunnen aanjagen met ongekende passie en creativiteit.

Eswelt richt zich op de wereld van bedrijfssystemen. Ze koppelen de meest dynamische, zelfverzekerde,  ERP en CRM professionals aan organisaties en dragen zo bij aan de ontwikkeling en verbetering van bedrijfsprocessen.

Tergos heeft een sterk IT infrastructuur and Cyber Security netwerk. Het verbindt professionals met organisaties, zodat ze samen kunnen zorgen voor een effectieve IT infrastructuur en de digitale wereld een stukje veiliger kunnen maken.

Creating the future

Technologie uitgevonden door menselijke nieuwsgierigheid. Ontwikkeld door intelligentie en creativiteit. Digitale evolutie begint met technologie. En de scherpe, ambitieuze geesten die haar aansturen. Voor die menselijke maat heb je hoogopgeleide, gespecialiseerde IT-professionals nodig.

Als toonaangevende internationale IT staffing and consulting organisatie verbinden wij hoogopgeleide IT-professionals met organisaties. Zo bouwen we carrières op en versnellen we digitale transformatie en groei.