Create your future bij Vibe Group

Heb jij de right attitude om het onmogelijke mogelijk te maken? Fearlessly authentic. With a big fat NO to mediocrity. En altijd de extra mile. Dát is de Vibe. De Vibe, dat ben jij. Dat zijn wij. Wij dagen je uit om de beste versie van jezelf te zijn.

Ontwikkel jezelf, delete yesterday’s limit

Uitdaging, daar hou je van. Wij ook. Maar de hoogste kwaliteit bereik je niet in je eentje. Bij Vibe Group werken we samen. Hard. And we celebrate even harder. Jouw ontwikkeling is onze prioriteit. In elke fase van je carrière gaan we voor jouw groei. Lifelong learning. Zodat jij kan excelleren én shinen. You grow, Vibe grows.

Jouw ontwikkeling

“Vibe is topsport binnen de IT recruitment. Een goede leerschool waar je in korte tijd alles leert over het vak, mits je er 100% voor gaat. Daar staat ook wat tegenover: er is een goede balans tussen hard werken en successen vieren. Vibe doet er alles aan om Vibers te belonen voor het harde werk.”

Andrei van Noordt – Senior Consultant

De voordelen van de Vibe

Ga jij nog iets verder dan die extra mile? You’re really going places. Je hoeft alleen je koffer in te pakken: wij regelen een unieke trip die je nooit meer vergeet. Maar ook een regular day at the office is bij Vibe Group not so regular. Onder werktijd sporten bij een exclusieve gym of na werk voetballen met andere Vibers. Ga je liever voor de marathon van Rotterdam? Kan! Om vervolgens op vrijdag de week af te sluiten tijdens de legendarische Friday Drinks. In het kort: we do everything with fun.

Bekijk alle Vibe perks

De Vibe zit in ons DNA

Samen gaan we voor niets minder dan excellence. Bij Vibe doe je harder je best, werk je slimmer, word je beter en geef je nooit op. De Vibe zit in ons DNA:

quality
is an attitude. perfect it.

Say no to mediocrityJe doet het goed, of je doet het niet. 

drive
is an attitude. make it count.

Altijd de extra mile. Impact maken en niet opgeven. Uitdaging, daar houd je van.

intelligence
is an attitude. sharpen it.  

Nieuwsgierig en vastberaden. Altijd meer willen weten. Leren, verbeteren en ontwikkelen: je hele carrière lang. 

authenticity
is an attitude. create it.

Authentically different. Succesvol zijn door jezelf te zijn.

fun
is an attitude. take it seriously. 

Successen behalen, en successen vieren. Samen. Work hard, smile hard, party harder.

Klaar voor jouw toekomst bij Vibe Group? 

Voel jij de Vibe? Join us! Welke rol je ook hebt binnen Vibe Group, jij ontwikkelt je tot expert binnen jouw vakgebied. Tijdens jouw hele loopbaan helpen we je om uitdagende doelen voor jezelf te stellen en supporten we je om deze te bereiken. We’ve got your back. Met jouw vibe maak je het verschil. 

NO, Vibe Group isn’t your ordinary IT staffing organisation 

Creating the future in IT, dat lukt niet met alleen technologie. Daar heb je mensen voor nodig. Mensen met de juiste attitude. Die kwaliteit over kwantiteit verkiezen. Die highly skilled IT-professionals en organisaties met elkaar verbinden. 

We say NO to knowing a little bit of everything. Focus, dat maakt het verschil. Met deze merken, op vier verschillende IT niche markten: 

Vibe Group creating the future

Wat is een consultant - eigenschappen van een it sales consultant

Join Vibe Group in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel of Düsseldorf