Onze boardleden

Maak kennis met de board van Vibe Group; internationaal IT-staffing specialist sinds 2011 met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. 

Close

Bernd van Baars

Founder, board member

Bernd is oprichter van Vibe Group. Na het afronden van zijn Master Rechten aan de Universiteit van Amsterdam en een management traineeship bij Van Hessen BV, begon Bernd zijn carrière in Staffing als Manager bij Sthree plc. Hier ontmoette hij Daniël Visser, met wie hij de ambitie deelde om staffing anders te doen: beter, sneller en slimmer. Samen lanceerden ze Visser & Van Baars in 2011 als eerste nichemerk van Vibe Group, gevolgd door Spilberg, Eswelt en Tergos.

Bernd van Baars
Close

Daniël Visser

Founder, board member

Daniël Visser, medeoprichter van Vibe Group, heeft een achtergrond in Bedrijfseconomie met een bachelor aan de NHL Universiteit en een doctoraal aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een management traineeship bij Coca-Cola Enterprises, begon hij zijn carrière in staffing & consulting bij Sthree plc. Hier ontmoette hij zijn latere zakenpartner, Bernd van Baars, met wie hij dezelfde visie deelde. Samen lanceerden ze Visser & Van Baars als het eerste nichemerk van Vibe Group, gevolgd door Spilberg, Eswelt en Tergos. 

Daniël Visser
Close

MENNOLD LEIJERZAPF

CEO, board member, executive board member

Mennold heeft meer dan 25 jaar ervaring in de staffing branche. Hij heeft internationale ervaring opgedaan door 18 maanden in de VS en een jaar in Wenen te wonen. Mennold werkte meer dan 12 jaar bij SThree plc waar hij verschillende functies bekleedde en deel uitmaakte van de EMEA board. In 2016 trad hij in dienst bij Vibe Group als Managing Director Nederland, in 2021 werd hij benoemd tot CCO en sinds januari 2023 is hij CEO van Vibe Group.

MENNOLD LEIJERZAPF
Close

Johan Bogaard

CFO, board member, executive board member

Johan Bogaard, CFO bij Vibe Group sinds 2020, brengt meer dan 20 jaar ervaring in diverse sectoren zoals staffing, informatie- & data-analyse en telecom met zich mee. Voor zijn tijd bij Vibe Group, werkte Johan meer dan negen jaar bij Recruit Global Family, een onderdeel van het Japanse Recruit. Als CFO van RGF Nederland beheerde hij  Finance, IT en Operations. Zijn expertises zijn: Strategieontwikkeling, Digitale Transformatie, Business Control, Financial Control & Accounting, Data Analytics en M&A.

Johan Bogaard
Close

Yannick De Meyer

Managing Director Belgium, executive board member

Yannick is Managing Director van Vibe Group België. Hij studeerde Marketing Management aan KDG in Antwerpen en International Business aan de Corvinus Universiteit van Boedapest. In 2006 begon hij zijn carrière bij Sthree plc in staffing & consulting, waar hij bijna 11 jaar in diverse sectoren zoals IT/Tech, Finance en Oil & Gas werkte. Daar ontmoette hij Daniël Visser en Bernd van Baars, met wie hij later zou samenwerken. In 2017 trad Yannick toe tot Vibe Group en leidt momenteel het kantoor in België.

Yannick De Meyer
Close

Martijn Goudswaard

Managing Director Netherlands, executive board member

Martijn studeerde in 2003 af in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en startte in recruitment bij Randstad. Daarna was hij bij Page Group betrokken bij het lanceren van het Rotterdamse Page Personnel-kantoor. In 17 jaar bekleedde hij senior management- en directiefuncties bij Page, waaronder 4 jaar als Managing Director in Nederland. Sinds eind 2022 is hij Managing Director Vibe Group Netherlands en zet hij zijn expertise in om maximale groei te realiseren.

Martijn Goudswaard
Close

Marieke Mangnus

Director L&D, executive board member

Marieke, Director Learning & Talent Development bij Vibe Group sinds 2021, heeft meer dan 15 jaar ervaring in dit vakgebied. Ze heeft een master in onderwijswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam en een postgraduate in Human Resource Management van de London Metropolitan University. Haar carrière begon bij ICI plc in 2007. Daarna werkte ze 13 jaar bij Mediabrands en bekleedde verschillende functies in Learning & Talent Development in Londen, Amsterdam en New York.

Marieke Mangnus
Close

Sander Blankendaal

Director Germany, executive board member

Sander Blankendaal vervult de rol van Director bij Vibe Group Duitsland. Na het voltooien van de opleiding Economie aan de Hogeschool van Amsterdam, begon Sander zijn loopbaan met het oprichten van zijn eigen onderneming. Op zoek naar meer uitdaging, kwam Sander kort hierna bij Vibe Group terecht. Met inmiddels 10 jaar aan waardevolle ervaring in IT staffing en consulting heeft hij een solide basis opgebouwd. Toen hem in 2021 de kans werd geboden om in Düsseldorf te werken, twijfelde hij geen moment. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot Director en staat hij aan het hoofd van Vibe Group Duitsland.

Sander Blankendaal

Non-Executive Chairman

Steven Quinn

Steven was van 2012 tot 2018 de CEO van Specialist Staffing Group Inc. (Sthree Americas). Hij heeft het bedrijf van een omzet van 40 miljoen naar 287 miljoen dollar gebracht. Steven heeft 22 jaar voor SThree gewerkt, waarvan 12 jaar in de bestuurskamer. Steven is tevens de mede-oprichter en bestuursvoorzitter van Alldus International. Een staffing en mediabedrijf gespecialiseerd op het gebied van AI. Sinds deember 2018 is hij Executive Partner bij een vooraanstaande Private Equity firma in New York.