Werken in sales bij Vibe Group

Als Sales Consultant bij Vibe Group zorg jij voor de optimale match tussen IT-professionals en organisaties. 

Wij bieden

Trainingen, coaching on the job en groeipaden. Wij bieden alles wat nodig is om jouw skills in sales, recruitment en IT verder te ontwikkelen. Want jouw succes, is succes voor ons allemaal. En met onze ongelimiteerde bonusstructuur word je hier riant voor beloond. 

The experience of

Sales-collega Femke

"De fijne samenwerking met alle collega’s vind ik heel kenmerkend. Iedereen ondersteunt en motiveert elkaar: dat is voor mij doorslaggevend geweest."

The experience of

Sales-collega Britt

"Vibers willen elkaar continu beter maken en naar een hoger niveau te tillen. Je doet het natuurlijk vooral zelf maar niet alleen. Collega’s heb je nodig om zelf beter te presteren."

The experience of

Mike Spijker

"In de wereld van staffing & consulting verkoop je niet zomaar een product, je helpt mensen echt met hun carrière. Mijn motto is sindsdien: Als de mensen tevreden zijn, ben ik tevreden."

Werken samen met it’ers

Werken samen met it’ers

"De impact van IT op de ontwikkeling van de wereld is enorm. En dat Vibe Group daar een grote rol in speelt door het plaatsen van IT-professionals vind ik mooi om aan bij te mogen dragen."

Werken in sales doe je samen met opdrachtgevers

“Een van de grootste chiptech bedrijven ter wereld was bezig met een groot migratietraject. Wereldwijd zijn er maar 150 mensen die kennis hebben van deze specifieke technologie. Ik heb na een intensieve zoektocht een freelancer gevonden die perfect was voor de opdracht, maar in Duitsland woonde. Na goed contact heb ik hem kunnen overtuigen om naar Nederland te verhuizen. Deze successen motiveren mij in m’n werk en geven stiekem ook wel een kick.”

Vacatures in

de spotlight

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Ben jij klaar voor je volgende carrièrestap in Sales? Ga aan de slag als Sales Consultant bij Vibe Group. Bouw een netwerk op van IT-professionals en bedrijven, en maak de perfecte match tussen die twee. Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten. Vier je successen. Sport met collega's. Dit is 'just a regular day at the office' als Sales Consultant bij Vibe Group.

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Als natuurlijk leider sta je aan het roer van jouw team. Je begrijpt de staffing industrie als geen ander en weet jouw team op sleeptouw te nemen. Bij Vibe Group zoeken wij een ervaren Lead/Senior Consultant die in de komende jaren een team onder zich gaat uitbouwen.

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Ben jij bijna klaar met je studie gerelateerd aan sales of marketing en heb je zin om jezelf verder te ontwikkelen in een commerciële richting? Geef je sales-carrière een kickstart met het Sales & Marketing Traineeship van Vibe Group. Wij bieden je de omgeving, kansen en tools om het beste uit jezelf te halen. Kom bij ons werken in Antwerpen of Brussel. Solliciteer nu!

Incentives van bonus tot epische trips

Bij Vibe Group gaan we vol gas voor jouw succes. En daar word je voor beloond. Riant. Jouw prestaties worden met passie gevierd. Haal je je maandelijkse targets? Jij luncht in een sterrenrestaurant tijdens onze lunchclub. En twee keer per jaar beleven de top performers een epische incentive trip naar het buitenland. Hoe klinkt IJsland? Dubai? Lapland? Of Zuid-Afrika? Wij nemen jou er mee naartoe! Neem van ons aan: hier heb je het jaren later nog over met je collega’s.

Bonus

Maak jij de juiste match? Profiteer van onze ongelimiteerde bonusstructuur.

Incentives

Hoor je bij de top performers? Jij wordt getrakteerd op een onvergetelijke ervaring.

Promotie

Haal jij je targets? Dan is promotie jouw volgende stap.

Altijd in ontwikkeling bij Vibe Group

Altijd in ontwikkeling bij Vibe Group

Voor Sales Consultants is de Welcome to Vibe Week het startschot voor de Impact Journey. Een intensief trainingsprogramma van 6 maanden dat je helemaal klaarstoomt voor jouw succes in sales en recruitment. Ook na die tijd ontwikkel jij je verder en blijft ons deskundige in-house Learning & Development-team je op de voet volgen. Zij bieden jou tal van op maat gemaakte leer- en ontwikkelpaden om jouw persoonlijke groei te garanderen. Waar je ook bent in je carrière. Leer. Laat je uitdagen. Grow.

Onze L&D levels

Level 01 Foundation

De basis voor jouw succes. Tijdens de Impact Journey leer je alles wat je moet weten om jouw job goed uit te voeren.

Level 02
Core

Het verder aanscherpen van jouw kennis en vaardigheden zorgt voor een enorme carrièreboost! 

Level 03 Advanced

Je groeit door naar senior en executive levels. Je wordt uitgedaagd om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.