feel the vibe and join our team

Beschik jij over de juiste mentaliteit om het onmogelijke mogelijk te maken. Geloof je in jezelf en is gemiddeld voor jou niet goed genoeg? Zet je altijd nét dat stapje extra? Dát is de Vibe. De Vibe, dat ben jij. Dat zijn wij. Wij dagen je uit om jezelf te overtreffen!

The experience of

Femke Mastbooms

“Vanaf dag 1 bij Vibe Group heb ik mijzelf kunnen zijn”

The experience of

Mike Spijker

"In de wereld van staffing & consulting verkoop je niet zomaar een product, je helpt mensen echt met hun carrière. Mijn motto is sindsdien: Als de mensen tevreden zijn, ben ik tevreden."

The experience of

HQ-collega Nienke

“Om te werken bij HQ moet je flexibel zijn. Je werkt nauw samen met Sales en bent als het ware hun sparringpartner.”

Kom je langs?
Werken als sales consultant, is dat jouw Vibe? Catch the Vibe
WORK.Grow.Celebrate.
Grow.Celebrate.Shine.

Heb jij de juiste mentaliteit?

Samen gaan we voor niets minder dan excellence. Bij Vibe Group doe je harder je best, werk je slimmer, word je beter en geef je nooit op. De Vibe zit in ons DNA.

Quality

We streven naar de hoogste kwaliteit in elk aspect van ons werk. Je doet het goed, of je doet het niet. 

Drive

Altijd de extra mile. Impact maken en niet opgeven. Uitdaging, daar houd je van.

Intelligence

Nieuwsgierig en vastberaden. Altijd meer willen weten. Leren, verbeteren en ontwikkelen: je hele carrière lang. 

Authenticity

Authentically different. Succesvol zijn door jezelf te zijn.

Fun

Successen behalen en successen vieren. Samen. Work hard, smile hard, party harder.

Vacatures in

de spotlight

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Ben jij klaar voor je volgende carrièrestap in Sales? Ga aan de slag als Sales Consultant bij Vibe Group. Bouw een netwerk op van IT-professionals en bedrijven, en maak de perfecte match tussen die twee. Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten. Vier je successen. Sport met collega's. Dit is 'just a regular day at the office' als Sales Consultant bij Vibe Group.

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Als natuurlijk leider sta je aan het roer van jouw team. Je begrijpt de staffing industrie als geen ander en weet jouw team op sleeptouw te nemen. Bij Vibe Group zoeken wij een ervaren Lead/Senior Consultant die in de komende jaren een team onder zich gaat uitbouwen.

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Ben jij klaar voor je volgende carrièrestap in Talent Aquisition? Ga aan de slag als Talent Acquisition Consultant bij Vibe Group! Samen met een succesvol TA-team zorg je voor een duurzame en kwalitatieve groei van onze organisatie. Ontwikkel je recruitment expertise, onderhandelingsvaardigheden en people skills. Vier je successen. Sport met collega's. Dit is 'just a regular day at the office' als Talent Acquisition Consultant bij Vibe Group.