Vind snel jouw ideale IT-specialist

Op zoek naar een IT-expert met een specifieke expertise? Dankzij ons uitgebreide netwerk van specialistische IT-professionals, helpen we organisaties van elke omvang in elke sector met IT staffing vraagstukken. Vertel ons welke IT-expertise, ervaring, skills en locatie je zoekt, dan matchen we jouw organisatie snel aan de ideale IT-professional.

Driedubbele focus

Wij verbinden hoogopgeleide IT-specialisten aan organisaties binnen een specifieke IT-expertise, in hun regio en op de manier waarop zij graag willen werken.

1 IT-expertise

Onze sales consultants richten zich enkel op één IT-expertise. IT-professionals en organisaties kunnen vertrouwen op hun diepgaande specialistische kennis om de zoektocht te versnellen.

1 regio

Wij willen iedereen kennen in een bepaalde regio en ook zorgen dat niet meerdere collega’s tegelijk dezelfde persoon bellen.

1 type dienstverband

Onze sales consultants werken specifiek aan één type dienstverband. Het is namelijk anders of je een freelance positie invult of iemand zoekt voor een vast dienstverband.

Onze dienst- verlening

Onze dienst- verlening

Op zoek naar gespecialiseerde, ervaren professionals om jouw IT-vraagstuk op te lossen? Of zoek je (tijdelijke) versterking voor jouw team? Wij bemiddelen voor zowel vaste medewerkers als bij versterking van tijdelijke projecten. Dit doen wij voor alle soorten organisaties, van start-up tot multinational, en binnen elke sector. Onze sales consultants hebben diepgaande expertises over diverse IT domeinen, adviseren je graag over jouw specifieke uitdaging en komen snel tot de perfecte match. 

0

IT-expertises

0+

IT professionals

0+

medewerkers

0+

jaar ervaring

4 merken, 23 expertises

Alles draait om focus: doe één ding en doe het goed. Daarom richten de vier Vibe Group merken zich elk op één IT-niche. Profiteer van onze kennis en een sterk netwerk binnen deze IT-expertises. 

Close

Intelligence, Data & Analytics

Ontdek hoe Visser & Van Baars Intelligence, Data en Analytics specialisten verbindt met organisaties. Door wensen, skills en persoonlijkheden af te stemmen, zorgen we voor een snelle en optimale match.

Intelligence, Data & Analytics
Close

IT development & Testing

Spilberg koppelt IT Development & Testing professionals moeiteloos aan organisaties. We creëren snel de perfecte match door behoeften, competenties en skills nauwkeurig op elkaar af te stemmen.

IT development & Testing
Close

ERP & CRM

Eswelt verbindt ERP & CRM specialisten met organisaties. Door zorgvuldige afstemming van skills, ervaring en wederzijdse ambities zorgen we snel voor de perfecte match.

ERP & CRM
Close

IT infrastructure & cyber security

Ervaar hoe Tergos IT Infrastructure & Cyber Security professionals verbindt met organisaties. Door wensen, skills en persoonlijkheden af te stemmen, zorgen we snel voor een succesvolle match.

IT infrastructure & cyber security

Succesvolle samen-
werkingen

Jouw organisatie zoekt een IT-professional. Wij gaan die voor je vinden. Een aantal van onze partners:

Nike partner Vibe Group Nike partner Vibe Group

The experience of

Partner in logistiek

“Spilberg (part of Vibe Group) leverde ons een Java Developer met scherp inzicht, veel ervaring en skills, en up-to-date kennis van de nieuwste tech stack.”

Certificeringen

Certificeringen

Elke dag werken we hard aan het leveren van de beste dienstverlening die voldoet aan de hoogste standaarden. Onze professionaliteit wordt erkend door brancheorganisaties en vanuit verschillende certificeringsprogramma's.

ESG-beleid

ESG-beleid

Bij alles wat we doen, houden we rekening met het effect dat we hebben op mens en milieu. We zijn continu op zoek naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven. Deze ambitie is vastgelegd in ons ESG-beleid.

neem contact op

Ik zoek een IT-professional en wil graag hulp van Vibe Group.Upload een pdf of docx
Je hebt nog niet alle nodige informatie ingevuld. Kun je het formulier nog eens nalopen?


Op werkdagen hoor je binnen 24 uur van ons

Vibe Group vindt jouw privacy belangrijk en verwerkt jouw persoonsgegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.