Vibe voor jou

Maak hieronder je keuze voor de juiste pagina voor jou.

Voor nieuwe collega's

Word onze nieuwe collega en maak jouw ambities waar.

Werken bij Vibe

Voor opdrachtgevers

Vind snel de IT-professional die matcht met jouw organisatie.

Onze werkwijze

4 merken, 23 expertises

Alles draait om focus: doe één ding en doe het goed. Daarom richten de vier Vibe Group merken zich elk op één IT-niche. Organisaties en professionals vertrouwen op diepgaande specialistische kennis om hun zoektocht te versnellen.

Close

Intelligence, Data & Analytics

Ontdek hoe Visser & Van Baars Intelligence, Data en Analytics specialisten verbindt met organisaties. Door wensen, skills en persoonlijkheden af te stemmen, zorgen we voor een snelle en optimale match.

Intelligence, Data & Analytics
Close

IT development & Testing

Spilberg koppelt IT Development & Testing professionals moeiteloos aan organisaties. We creëren snel de perfecte match door behoeften, competenties en skills nauwkeurig op elkaar af te stemmen.

IT development & Testing
Close

ERP & CRM

Eswelt verbindt ERP & CRM specialisten met organisaties. Door zorgvuldige afstemming van skills, ervaring en wederzijdse ambities zorgen we snel voor de perfecte match.

ERP & CRM
Close

IT infrastructure & cyber security

Ervaar hoe Tergos IT Infrastructure & Cyber Security professionals verbindt met organisaties. Door wensen, skills en persoonlijkheden af te stemmen, zorgen we snel voor een succesvolle match.

IT infrastructure & cyber security
  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Als natuurlijk leider sta je aan het roer van jouw team. Je begrijpt de staffing industrie als geen ander en weet jouw team op sleeptouw te nemen. Bij Vibe Group zoeken wij een ervaren Lead/Senior Consultant die in de komende jaren een team onder zich gaat uitbouwen.

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Ben jij klaar voor je volgende carrièrestap in Sales? Ga aan de slag als Sales Consultant bij Vibe Group. Bouw een netwerk op van IT-professionals en bedrijven, en maak de perfecte match tussen die twee. Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten. Vier je successen. Sport met collega's. Dit is 'just a regular day at the office' als Sales Consultant bij Vibe Group.

  • Antwerp, Brussels
  • Fulltime

Ben jij klaar voor je volgende carrièrestap in Talent Aquisition? Ga aan de slag als Talent Acquisition Consultant bij Vibe Group! Samen met een succesvol TA-team zorg je voor een duurzame en kwalitatieve groei van onze organisatie. Ontwikkel je recruitment expertise, onderhandelingsvaardigheden en people skills. Vier je successen. Sport met collega's. Dit is 'just a regular day at the office' als Talent Acquisition Consultant bij Vibe Group.