Ervaringen Mohammed Al-Hasani

Vibers omschrijven Mohammed als een Fulltime motivator


Maar wat zit daar achter? Lees over Mohammed, zijn ontwikkeling en zijn dagelijkse drive bij Vibe.

CV Mohammed Al-Hasani:

  • GEBOREN op 1 september 1997
  • GESTART op 1 augustus 2019 als IT Sales Consultant
  • IS Viber & Team Manager (na een flink aantal promoties in korte tijd)
  • WAS HIERVOOR Student Aviation (luchtvaart)
  • WERKT op het kantoor van Vibe Group in Amsterdam op de Zuidas
  • STAAT BEKEND OM het zijn van een motivator. Ik breng echt de energie in het team en ook binnen mijn vriendengroep
  • HOUDT VAN sporten, reizen, uitgaan met vrienden en winnen (ja, ook bij een spelletje monopoly)
  • MOTTO Leven en laten leven. Je moet altijd gefocust zijn op jezelf en anderen in hun waarde laten.
  • LINKEDIN Mohammed al Hasani

Wat kenmerkt Vibe voor jou?

Wat kenmerkt Vibe voor jou?

“Ik zie Vibe Group als een franchiseformule. En dat bedoel ik heel positief! Je komt hier binnen als een soort ondernemer. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen subniche binnen de IT-niche brand waar je voor werkt. Niemand anders. Het is echt je eigen ‘toko’ om het maar zo te noemen en daarmee een hele leuke omgeving om in te werken. Je bouwt zelf je netwerk met IT-professionals en opdrachtgevers. Verder is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. En altijd veel fun door alle incentives en borrels die georganiseerd worden”.

VIBER ZIJN. 
Het Vibe DNA wat wij hebben kenmerkt iedereen die bij Vibe werkt. Onze DNA-waarden (Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Authenticiteit en Plezier) zie je bij iedereen terug. Allemaal op onze eigen manier gaan we voor het beste resultaat.

MIJN VIBE. 
“Ik ben enorm gedreven en doelgericht. Ik werk volgens een systeem, anders word ik gek. Ondanks dat iedereen z’n eigen business heeft, zijn wij bij Eswelt een hecht team. In die teamverbondenheid speel ik een grote rol.” 

MUST-HAVE. 
“Drive en goede communicatieskills. Ik kan goed aanvoelen wat voor een soort gesprekspartner ik tegenover me heb en daar pas ik me dan op aan. Aanvoelen en luisteren is key in deze business.” 

THE EXTRA MILE. 

“Een grote internationale opdrachtgever van mij was bezig met een implementatie van een specifiek niche add-on waar we als Eswelt eigenlijk niet gespecialiseerd in zijn, puur omdat er nauwelijks IT-professionals met dat specialisme zijn in Nederland. Gezien de schaarste was ik in eerste instantie niet van plan om hier tijd in te stoppen omdat het niet onze specialisatie is. De concurrenten deden dat wel en hadden na 4 weken nog steeds geen succes. Vervolgens belde de manager mij op voor hulp aangezien ik hem vaker had geholpen met aanvragen die onmogelijk in te vullen leken. 

Gezien mijn goede relatie met hem wilde ik toch die stap extra zetten en uit mijn comfort zone treden. Uiteindelijk heb ik een team uit verschillende landen internationaal voor hem samengesteld die het project fantastisch draaien. De manager was zo blij en dankbaar dat hij nog een uitgebreide mail heeft gestuurd naar mijn Team Manager om uit te leggen hoe goed ik hem in het verleden en met deze opdracht weer heb geholpen. Dat zijn de momenten waar ik heel veel energie van krijg.” 

The experience of

Mohammed bij Vibe Group

“Drive zit in mijn bloed, zo ben ik opgegroeid.” 

The experience of

Team Manager Mohammed

"Al in je eerste jaar bij Vibe Group wordt er heel veel geld en tijd geïnvesteerd om je te laten groeien op persoonlijk vlak en op carrièrevlak."

VIBE DNA. 

“Drive zit in mijn bloed, zo ben ik opgegroeid. Mijn ouders zijn gevlucht uit Irak en hadden al hun bezittingen achtergelaten. Ik heb in mijn jeugd mijn vader zich keihard omhoog zien werken van asielzoeker naar succesvolle ondernemer. Mijn doel is dan ook om nog meer te bereiken dan mijn vader aangezien ik veel kansen hier krijg die hij destijds nooit heeft gehad. ‘Drive’ is en blijft mijn motor voor alles. Privé en op werk, puur omdat ik mij wil bewijzen en mijn stempel op het leven wil zetten.” 

 

 

KICK. 

“Het winnen. De deal closen en de vele incentives (prijzen die je kunt winnen) die bij de job horen.  Elke “medaille” die ik kan winnen daar strijd ik voor. Ik zie het ook echt als topsport. Elke maand start er weer een nieuw toernooi. En elk jaar start er een nieuwe competitie. Iedereen staat weer op nul en moet zich net zo hard bewijzen als het jaar ervoor.” 

GEZONDHEID.

"Ik sport elke dag en het fijne is dat Vibe dat faciliteert in de vorm van een maandelijkse bijdrage voor een sportabonnement. We gaan vaak met collega’s voor werktijd of juist in de pauze sporten bij Club Sportive. Maar ook de voetbalcompetitie en andere sportwedstrijden die georganiseerd worden, doe ik graag aan mee. En natuurlijk elke dag een verse smoothie voor de vitamines.”

KOFFIE. 

“Liefst die van onze barista, maar ik settle ook wel voor die uit het apparaat. Geen melk, geen suiker. Zonder koffie overleef ik de dag niet.” 

OPVALLEND. 

“Dat is makkelijk: er is maar één Mo en dat ben ik.” 

GROEI.

“Groei hoort bij het leven. Als je daar niet mee bezig bent, sta je stil. Van het moment dat je op deze wereld komt, totdat je de wereld weer verlaat ontwikkel je jezelf. En dat geeft me levenslust. In je eerste jaar bij Vibe Group wordt er heel veel geld en tijd geïnvesteerd om je te laten groeien op persoonlijk vlak en op carrièrevlak. Waar sta je nu, waar wil je naar toe, wat vind je belangrijk etcetera. De afdeling Learning & Development doet daar veel voor binnen de Impact Journey. Je wordt klaargestoomd voor de rol van IT Sales Consultant en daarmee ook voor de rest van je carrière.”

VIBE FUTURE.

“De IT-markt heeft zich enorm ontwikkeld de afgelopen jaren en dat zal zo door blijven gaan. De impact van IT op de ontwikkeling van de wereld is enorm. En dat Vibe Group daar een grote rol in speelt door het plaatsen van IT-professionals vind ik mooi om aan bij te mogen dragen. Want ook al staat IT centraal in de maatschappij en de toekomst, zonder het menselijke aspect is dat weinig waard.”

YOUR FUTURE.

“Als ik later ‘groot’ ben, heb ik mijn vliegbrevet gehaald en ben ik de wereld aan het rondreizen. Dat is, zoals ik het nu zie, mijn lifegoal. Het lijkt me ook heel gaaf om vanuit eigen ervaring en expertise jongere mensen te kunnen helpen in hun life journey voor wat betreft persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat de groei die ik nu doormaak bij Vibe Group mij daarin gaat helpen dat de realiseren.”  

Meer vibe group ervaringen?