Alles over Vibe Group

Vibe Group is sinds 2011 een internationale snelgroeiende IT-staffing specialist. Wij koppelen hoogopgeleide IT-professionals aan organisaties.

Focus

De lat voor kwaliteit ligt hoog. Focus maakt daarbij het verschil. Met de vier IT-merken Visser & Van Baars, Spilberg, Eswelt en Tergos pakken wij IT staffing & consulting anders aan. Onze merken zijn een vertrouwde partner voor zowel organisaties als IT-professionals.

Samen hebben we focus op één doel: creating the future.

0

landen

0

kantoren

0

IT-merken

0

IT-expertises

Creating the future

Onze missie
We geloven in de kracht van technologie. Iets wat voortvloeit uit de nieuwsgierigheid en vindingrijkheid van mensen. Door slimme IT-professionals te koppelen aan vooruitstrevende organisaties, willen we niet alleen carrières boosten, maar ook een steentje bijdragen aan technologische vooruitgang. Samen zetten we de toekomst van IT in gang, waarbij elk verbonden talent een stukje bijdraagt aan baanbrekende ontwikkelingen en grensverleggende innovaties.

Driedubbele focus

Om de connectie van de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen, hanteren onze salesconsultants een drievoudige aanpak. Ze opereren steevast binnen een specifiek IT-domein, in hun toegewezen regio, en met aandacht voor één type dienstverband.

IT- expertise

Onze sales consultants richten zich enkel op één IT-expertise. IT-professionals en organisaties kunnen vertrouwen op hun diepgaande specialistische kennis om de zoektocht te versnellen.

regio

Onze sales consultants werken uitsluitend binnen een bepaalde regio of plaats. Zij kennen alle IT-professionals en organisaties binnen hun regio en expertisegebied. Hierdoor vinden zij snel de juiste match.

type dienstverband

Onze sales consultants focussen op één type dienstverband; een vaste baan of een contract opdracht. Door deze focus weten zij precies welke IT-professional beschikbaar is of bij welke organisatie een rol vrijkomt.

4 merken, 23 expertises

Alles draait om focus: doe één ding en doe het goed. Daarom richten de vier Vibe Group merken zich elk op één IT-niche. Profiteer van onze kennis en een sterk netwerk binnen deze IT-expertises. 

Close

Intelligence, Data & Analytics

Ontdek hoe Visser & Van Baars Intelligence, Data en Analytics specialisten verbindt met organisaties. Door wensen, skills en persoonlijkheden af te stemmen, zorgen we voor een snelle en optimale match.

Intelligence, Data & Analytics
Close

IT development & Testing

Spilberg koppelt IT Development & Testing professionals moeiteloos aan organisaties. We creëren snel de perfecte match door behoeften, competenties en skills nauwkeurig op elkaar af te stemmen.

IT development & Testing
Close

ERP & CRM

Eswelt verbindt ERP & CRM specialisten met organisaties. Door zorgvuldige afstemming van skills, ervaring en wederzijdse ambities zorgen we snel voor de perfecte match.

ERP & CRM
Close

IT infrastructure & cyber security

Ervaar hoe Tergos IT Infrastructure & Cyber Security professionals verbindt met organisaties. Door wensen, skills en persoonlijkheden af te stemmen, zorgen we snel voor een succesvolle match.

IT infrastructure & cyber security

Services

Vibe Group biedt full-service high-end IT staffing dienstverlening voor organisaties van elke omvang in elke sector. Ons werk is gebaseerd op specialistische kennis over de IT-markt, op data, klantbeleving, persoonlijk talent en gezond verstand – en misschien wel het allerbelangrijkste: we werken altijd met een hoog energieniveau en gedrevenheid.

Consulting

Als IT-consultant in dienst van één van onze merken of als freelancer, draag je bij aan projecten voor onze opdrachtgevers. Sluit je aan bij ons krachtige netwerk en community binnen jouw expertise, zodat jij al onze support krijgt om jouw carrière te laten groeien.

Werving & selectie

Als je een vaste baan zoekt, kies dan voor onze permanent staffing service. Door onze langdurige en intensieve relatie met opdrachtgevers vinden wij snel de juiste permanente match.

Certificeringen

Certificeringen

Elke dag werken we hard aan het leveren van de beste dienstverlening die voldoet aan de hoogste standaarden. Onze professionaliteit wordt erkend door brancheorganisaties en vanuit verschillende certificeringsprogramma's. Bovendien werken we nauw samen met hoogwaardige partners die dezelfde hoge normen hanteren als dat we zelf doen.

ESG-beleid

ESG-beleid

Bij alles wat we doen, houden we rekening met het effect dat we hebben op mens en milieu. Wij zijn voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven. Deze ambitie is vastgelegd in ons ESG-beleid.