Viber Femke Mastbooms van Eswelt
Elke kleine overwinning telt en wordt gevierd

CV Femke Mastbooms
Waardering om wie je bent

GEBOREN 3 augustus 1996
GESTART november 2021
IS Viber & Sales Consultant
BRAND Tergos: IT infrastructure and Cyber Security
WERKT op het kantoor van Vibe Group in Antwerpen
WAS HIERVOOR drie jaar projectmanager. En één jaar sales representative in non-alcoholische dranken
STAAT BEKEND OM het luidste en meest onhandige op de vloer. “Ik val op een dagelijke basis over alles. Laat alles vallen. Struikel overal over. Dan wordt er geroepen: Femke, DOSEREN!”
HOUDT VAN shoppen! Cava’s drinken. Shotjes. Into: true crime podcasts en documentaires
MOTTO “Niet panikeren, maar organiseren. Ik ben super chaotisch dus dit motto is mijn dagelijkse reminder”
LINKEDIN femkemastbooms

Femke Mastbooms Viber bij Tergos

VIBE GROUP.

Bellen, bellen, bellen. 😉 Een groot deel van de dag ben je namelijk bezig met het benaderen van potentiële kandidaten en het onderhouden van relaties. Dat gebeurt vaak telefonisch maar tegenwoordig kunnen we gelukkig ook weer face to face meetings plannen. Dat maakt het werk dynamisch! Verder vind ik de fijne samenwerking met alle collega’s heel kenmerkend. Iedereen ondersteunt en motiveert elkaar: dat is voor mij doorslaggevend geweest. Ik had zelf een bepaald beeld van recruitment en dat bleek bij Vibe Group heel anders te zijn. De benadering van opdrachtgevers of IT-professionals is niet opdringerig. Ik bel één à twee keer en dat is het. Het moet een goede samenwerking zijn en niet omdat ik iemand voor zijn/haar gevoel ‘lastig’ val.”

EEN VIBER ZIJN.

“Gezelligheid en het hebben van een open houding. Ik voelde me meteen opgenomen in het team. Die houding is typisch voor een Viber. Hier wordt niet opgebokst tegen elkaar, je gunt elkaar dingen en viert samen de winst. Je helpt elkaar in het proces. Verder heeft iedereen een enorme dosis doorzettingsvermogen. Elke kleine overwinning  telt en wordt gevierd. Dat helpt je om langer door te zetten. Die positiviteit heb je nodig om succesvol te zijn.”

MIJN VIBE.

“Chaotisch. Mijn agenda is net een kleurboek. Ik werk met heel veel kleuren, zodat ik precies weet wanneer ik wat moet doen. Opdrachtgevers, kandidaten, to-do’s, meetings: alles heeft een eigen kleur. Het ziet er voor anderen chaotisch uit, maar geeft mij overzicht en rust. Het is mijn eigen structuur die goed werkt. En ik laat nooit snel mijn kop hangen. Ik blijf rustig in dingen en ga niet op de feiten vooruit lopen. Je moet niet te vroeg juichen.”

MUST-HAVE.

“Een open persoonlijkheid. Het is fijn als je iedereen durft aan te spreken. Of het nu een manager is van een groot bedrijf of een stagiair. Iedereen is hetzelfde, maar respect naar personen is belangrijk. Je moet kunnen levelen met de persoon voor je. Het maakt niet uit met wie je dan spreekt. In recruitment is dat wat mij betreft een van de belangrijkste skills.”

Alles doen voor de deal - extra mile

THE EXTRA MILE.

“Wanneer het in het proces tot een contractonderhandeling komt, is het gebruikelijk dat een kandidaat dan zijn/haar (gewenste) arbeidsvoorwaardenpakket deelt. Soms komt het wel eens voor dat een kandidaat die informatie niet wil delen. Een opdrachtgever maakt echter een voorstel op basis van de verstrekte informatie van de kandidaat. Toen dit laatst gebeurde heb ik zelf een benchmarkonderzoek verricht en ben ik met alle betrokken partijen om tafel gegaan om alsnog tot een goed voorstel te komen. De match was namelijk perfect dus ik wist zeker dat ik hiervoor alles op alles moest zetten. Uiteindelijk lag er een voorstel vanuit de opdrachtgever waar de kandidaat super blij mee was en heeft ze de baan geaccepteerd. Dat gaf mij zoveel plezier!”

“Vanaf dag 1 heb ik mijzelf kunnen zijn”

VIBE DNA.

“Authenticiteit. Vanaf dag 1 dat ik hier ben binnengestapt heb ik mijzelf kunnen zijn. Ik ben dus heel chaotisch en rommelig maar daar werd geen probleem van gemaakt omdat ik er zelf een goede werkwijze in heb gevonden. Ik heb geen één moment het gevoel gehad dat ik mij anders moest voor doen. Je wordt hier echt gewaardeerd om wie je bent.”

KICK.

“Ik bemiddel in vaste contracten en dat zijn langere processen dan voor tijdelijke opdrachten. Als zo’n proces is afgerond en de kandidaat mij bedankt voor het vinden van hun dreamjob, geeft mij dat echt een kick. Kandidaten geven vaak aan dat ze die baan zelf waarschijnlijk niet hadden gevonden. Ik mag soms een belangrijke rol spelen in iemands carrière. Dat vind ik echt ‘waanzin’!”

 

Enthousiast geworden?

Kom eens bij ons langs in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen of Brussel

Veelgestelde Vibe vragen

De link van je LinkedIn profiel vinden?

  1. Log in op Linkedin.com
  2. Tik op uw profielfoto > Profiel bekijken.
  3. Klik op contactgegevens
  4. Je ziet nu bij ‘Uw profiel’ de link
  5. Kopieer het adres dat begint met www.linkedin.com/in
  6. Plak deze link bij de vraag LinkedIn Profiel

Eerst even bellen?

Heb je vragen over Vibe Group, het werken bij Vibe Group of wil je eerst meer weten? Bel gerust voor meer informatie naar Dietske Koolhaas via +31202170669.

Weten wat de baan inhoudt?

Met jouw commerciële mindset denken we dat jij Sales Consultant kan worden bij Vibe Group. Bekijk het functieprofiel van een Sales Consultant in Nederland.

Alles weten over werken bij Vibe?

Vibe Group ken je misschien nog niet. Lees daarom gerust even onze werken bij Vibe pagina voor meer achtergrond

Join Vibe!
Solliciteer zonder CV