CV Britt van der Klink.
Fulltime zichzelf

GEBOREN op 14 april 1995
GESTART op 1 maart 2021 als IT Sales Consultant
IS Viber & Consultant bij Spilberg
WAS HIERVOOR Master Studente Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam
WERKT op het kantoor van Vibe Group in Amsterdam op de Zuidas
STAAT BEKEND OM mijn energie en open houding. Ik ben heel toegankelijk en maak geen onderscheid
tussen jong en oud
HOUDT VAN Kaas en rode wijn
MOTTO You are what you do, not what you say you will do.

LinkedIn profiel Viber Britt van der Klink

Wat kenmerkt Vibe voor jou?

“Niets is hier onhaalbaar. Je hoeft niet te wachten om door te kunnen groeien. Afhankelijk van je eigen prestaties kun je promotie maken. Je bent daarmee zelf verantwoordelijk voor je groei. Ik heb uitgesproken dat ik binnen een jaar promotie wilde maken. Dat is snel maar je kan het waarmaken. Je eigen ambities kun je realiseren als je er hard genoeg voor werkt.”

Lees hieronder een uitgebreid interview met Viber Britt.

VIBER.

Voor mij betekent dat de wil om te winnen maar niet ten koste van alles. Een Viber staat er voor open om elkaar beter te maken en naar een hoger niveau te tillen. Je doet het natuurlijk vooral zelf maar niet alleen. Collega’s heb je nodig om zelf beter te presteren. Dat betekent ook dat je met feedback om moet kunnen gaan, maar tegelijkertijd heb je heel veel positiviteit om je heen omdat iedereen ervoor gaat. Het is een kwestie van energie krijgen en teruggeven.

MIJN VIBE.

“Ik doe alles met volle overtuiging. Ik zit heel erg op de persoonlijke band met iedereen. Van collega’s tot IT-professionals, en van managers tot opdrachtgevers. Oprechte interesse tonen, dat is echt mijn vibe. Ik weet alles van een kandidaat, van wanneer hij op vakantie gaat tot zijn verjaardag en stuur dan ook attente berichtjes.”

MUST-HAVE.

“Focus. En dat kan voor iedereen op een ander vlak zitten. Zolang je focus houdt kun je succesvol zijn. Verder is het ook noodzakelijk dat je het doorzettingsvermogen hebt om jezelf continu te verbeteren.”

Alles doen voor de deal - extra mile

THE EXTRA MILE.

“Ik heb een tijdje geleden een kandidaat thuis opgehaald in Amsterdam Noord om hem naar een interview te brengen in Hilversum. Ik heb daar twee uur gewacht en vervolgens weer naar huis gebracht. Hij had zijn been gebroken en wilde het gesprek afzeggen. Hij is door naar de volgende ronde dus binnenkort breng ik hem weer want hij zit nog steeds met zijn been in het gips. Dan is het een assessment van 6 uur en ga ik daar gewoon werken terwijl ik op hem zit te wachten.”

“Authenticiteit. Dat is mijn grootste kracht. Ik speel nooit een rol.”

VIBE DNA.

“Authenticiteit. Dat is mijn grootste kracht. Ik speel nooit een rol. Soms ben ik een beetje een karikatuur van mezelf. Ik kan echt een typetje zijn. Maar, wel altijd mezelf en dat vinden mensen fijn. What you see is what you get.”

KICK.

“Niet het geld. Ik heb druk nodig en deadlines om het beste uit mijzelf te halen. Het wordt helaas nog niet altijd getolereerd in deze maatschappij als je als vrouw zegt dat je de beste wil zijn en de top wil bereiken, maar bij Vibe mag je dat soort dingen uitspreken. Je kan én mag hier de beste zijn. Niemand staat hier in de weg van jouw succes.”

Everyone is unique and had personal power
Viber Britt van der Klink

GROEI.

“Groei en ontwikkeling is voor mij heel erg belangrijk. Ik zie heel erg in dat ik aan het begin van m’n carrière sta. Ik wil daarom opzuigen wat ik aan kennis uit deze organisatie kan halen. Het is echt een supergoede leeromgeving. Laat mij maar heel hard werken zodat ik daar de rest van m’n leven profijt van heb. De eerste maanden word je goed ondersteund en begeleid vanuit de afdeling Learning & Development. Ik liep heel erg tegen mezelf aan omdat ik dat soort begeleiding nooit gehad heb. Enorm confronterend, maar zo waardevol.”

“Door Vibe worden veel sportactiviteiten georganiseerd. Er ontstaat daardoor een soort Vibe community. Natuurlijk ook door de vele borrels. Vibe zorgt echt voor een verlengstuk van je sociale leven.”

GEZONDHEID.

“Ik sport veel en door Vibe worden veel sportactiviteiten georganiseerd dus dat is heel leuk. Er ontstaat daardoor een soort Vibe community. Door het sporten maar natuurlijk ook de vele borrels. Vibe zorgt echt voor een verlengstuk van je sociale leven.”

KOFFIE.

Elke dag kijk ik uit naar de koffie van Marleen, onze barista. Om kwart over 1 standaard. Ik drink altijd cappuccino havermelk.”

OPVALLEND.

“Mijn Rotterdamse directheid gecombineerd met een vleugje Amsterdamse flair”

Goede koffie helpt focussen
Vrijdagmiddag borrel Amsterdam Zuidas
Creating the future of the IT world

VIBE FUTURE.

“Mijn vlammetje gaat ervan aan als ik denk aan de toekomst. Zoals ik al eerder aangaf, ben je hier echt zelf verantwoordelijk voor de stappen die je maakt en heb je dus je vlammetje nodig om deze te realiseren.  IT is de toekomst en ik vind het prachtig als mensen werkgeluk hebben of vinden en ik daaraan kan bijdragen. Als je dan berichtjes krijgt dat iemand heel blij is met z’n nieuwe uitdaging, is dat heel fijn om te horen.”

PERSONAL FUTURE.

“Mensen kunnen managen. Iedereen heeft een andere stijl en het is heel logisch om je eigen manier van werken op iemand te projecteren maar als je je kunt verdiepen in de stijl van iemand anders is dat van zoveel meer waarde. Dat is echt een skill die ik zou willen ontwikkelen.”

TOT SLOT.

“Het is allemaal leuk die vacatures en die mooie verhalen maar je moet passen bij de Vibe, en Vibe moet bij jou passen. Dus kom een keer koffiedrinken en voel of de Vibe ook jouw Vibe is. Volg je eigen gevoel maar durf wel ook een risico te nemen. Durf uit je comfortzone te stappen. Dat heb ik ook gedaan en ik heb er geen seconde spijt van gehad.”

We hebben ook collega Mohammed geïnterviewd

Enthousiast geworden?

Kom eens bij ons langs op de Zuidas in Amsterdam
  Vibe Group vindt jouw privacy belangrijk en verwerkt jouw persoonsgegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring
  Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.


  Veelgestelde Vibe vragen

  De link van je LinkedIn profiel vinden?

  1. Log in op Linkedin.com
  2. Tik op uw profielfoto > Profiel bekijken.
  3. Klik op contactgegevens
  4. Je ziet nu bij ‘Uw profiel’ de link
  5. Kopieer het adres dat begint met www.linkedin.com/in
  6. Plak deze link bij de vraag LinkedIn Profiel

  Eerst even bellen?

  Heb je vragen over Vibe Group, het werken bij Vibe Group of wil je eerst meer weten? Bel gerust voor meer informatie naar 020 – 359 0538 en vraag naar Dietske Koolhaas.

  Weten wat de baan inhoudt?

  Met jouw commerciële mindset denken we dat jij Sales Consultant kan worden bij Vibe Group. Bekijk het functieprofiel van een consultant.

  Alles weten over werken bij Vibe?

  Vibe Group ken je misschien nog niet. Lees daarom gerust even onze werken bij Vibe pagina voor meer achtergrond

  Join Vibe!
  Meer over de vacature