Viber Andrei van Noordt van Spilberg
Elk jaar een promotie maken. Dat is mijn target

CV Andrei van Noordt
Ik kan hier mijzelf zijn en blijven

GEBOREN op 27 november 1991
GESTART op 1 januari 2021 als IT Sales Consultant. Binnen 15 maanden promotie gemaakt naar Senior IT Sales Consultant
IS Viber & Senior IT Sales Consultant
BRAND Spilberg: IT Development & Testing
WAS HIERVOOR chefkok en eigen ondernemer in het ontwikkelen van food concepten
WERKT op het kantoor van Vibe Group in Amsterdam op de Zuidas
STAAT BEKEND OM het zijn van de eeuwige optimist en mijn humor. Wordt wel eens vergeleken met Jim van ‘The Office’
HOUDT VAN eten, wijn en feestjes. Is een bourgondiër: organiseert graag BBQ-avonden voor familie en vrienden.
MOTTO discipline is doing what needs to be done, even if you don’t want to
LINKEDIN andreivannoordt

Andrei van Noordt Viber bij Spilberg

Een Viber zijn.

“Vibers houden van hard werken en successen vieren. Heel cliché, maar de uitspraak work hard, play hard is echt van toepassing bij Vibe. Iedereen wil graag een succes maken van z’n job en van zichzelf. Op onze eigen authentieke manier gaan we allemaal voor het beste resultaat.”

MIJN VIBE.

“Ik ben succesvol in mijn werk omdat ik mij focus op het bouwen van relaties. Aanvoelen wanneer iemand zin heeft om te praten en aftasten wanneer iemand iets nodig heeft. Verder werk ik volgens een standaard aanpak die mij structuur geeft: in core hours bellen of face to face meetings, in de overige uren de bijbehorende administratie. Zelf kies ik er voor om regelmatig extra uren te werken, want ‘input is output‘.”

GROEI.

“Elk jaar wil ik een promotie meepakken, dat is mijn eigen target. Het trainingsprogramma van Vibe en de persoonlijke coaching helpen je ook in je groei. Ook ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling: wat ik vooral wil leren is meer de balans vinden, niet alleen maar gassen.”

MUST-HAVE.

“Doorzettingsvermogen. Zeker als je net begint met het opbouwen van je netwerk in je nichemarkt, kan het heel pittig zijn. Je hebt een sterke drive en karakter nodig om het vol te houden. Vibe is topsport binnen de recruitment. Het is daardoor een goede leerschool waar je in korte tijd alles leert over het vak, mits je er honderd procent voor gaat. Daar staat ook wat tegenover: er is een goede balans tussen hard werken en successen vieren. Vibe doet er alles aan om Vibers te belonen voor het harde werk. Het is echt zo: als je hier goed functioneert, red je het overal.”

Alles doen voor de deal - extra mile

THE EXTRA MILE.

“Één van de grootste chiptech bedrijven ter wereld was bezig met een groot migratietraject. Hiervoor hadden ze hele specifieke kennis nodig. Wereldwijd zijn er maar 150 mensen die kennis hebben van de betreffende technologie. Het project kwam simpelweg niet van de grond zonder die expertise. Ik heb na een intensieve search hiervoor een ZZP’er gevonden die perfect was voor de opdracht, maar in Duitsland woonde. Na goed contact heb ik hem kunnen overtuigen om naar Nederland te verhuizen. Deze successen motiveren mij in m’n werk en geven stiekem ook wel een kick.”

“Ik geloof echt in deze leerschool: als je hier goed functioneert, red je het overal.”

VIBE DNA.

“Authenticity en drive. Ik durf wel van mezelf te zeggen dat ik authentiek ben en altijd dicht bij mezelf blijf. Het heeft wat tijd nodig om mij echt te leren kennen, maar ik zal me nooit anders opstellen dan ik echt ben. Vanaf dag één heb ik het gevoel gehad dat dit bij Vibe ook kan.”

KICK.

“Geld, maar zeker ook ontwikkeling. Als je succesvol bent kun je in korte tijd veel geld verdienen. Vibe heeft een onbeperkt bonussysteem dus er zit geen limiet op wat je kunt verdienen. Niemand staat jouw succes in de weg. Concurrentie is er zeker, maar niet op een slinkse manier. Het is een eerlijke competitie om wie de beste is. Verder kun je jezelf hier dus goed ontwikkelen, het is echt een goede leerschool, vooral als je nog redelijk aan het begin van je carrière staat.”

Enthousiast geworden?

Kom eens bij ons langs in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen of Brussel

Veelgestelde Vibe vragen

De link van je LinkedIn profiel vinden?

  1. Log in op Linkedin.com
  2. Tik op uw profielfoto > Profiel bekijken.
  3. Klik op contactgegevens
  4. Je ziet nu bij ‘Uw profiel’ de link
  5. Kopieer het adres dat begint met www.linkedin.com/in
  6. Plak deze link bij de vraag LinkedIn Profiel

Eerst even bellen?

Heb je vragen over Vibe Group, het werken bij Vibe Group of wil je eerst meer weten? Bel gerust voor meer informatie naar +31202170669 en vraag naar Dietske Koolhaas.

Weten wat de baan inhoudt?

Met jouw commerciële mindset denken we dat jij Sales Consultant kan worden bij Vibe Group. Bekijk het functieprofiel van een Sales Consultant in Nederland of bekijk het functieprofiel van een Sales Consultant in België.

Alles weten over werken bij Vibe?

Vibe Group ken je misschien nog niet. Lees daarom gerust even onze werken bij Vibe pagina voor meer achtergrond

Join Vibe!
Solliciteer zonder CV