Vibe Group Careers Manager Talent Acquisition Dietske Koolhaas
Laat je inspireren en kom werken bij Vibe Group op de Zuidas in Amsterdam

Werken op het hoofdkantoor van Vibe Group

Bij Vibe weten we dat we ambitieuze en gedreven mensen met een ondernemers mindset nodig hebben om te winnen. Daarom investeren we graag in onze Vibers. Je komt te werken op een mooi kantoor op de Zuidas, het zakelijke centrum van Amsterdam, waar je elke dag geniet van verse sapjes en koffie van onze barista. Daarnaast worden er het hele jaar door verschillende sportactiviteiten en feesten georganiseerd, om te connecten met je gezellige collega’s. We zorgen ervoor dat je je continu blijft ontwikkelen op een gezonde en stimulerende manier. Deze unieke werksfeer noemen wij ‘de Vibe’.

Meer over werken bij Vibe
Vibe Group hoofdkantoor op de zuidas in Amsterdam

Op zoek naar een vacature op de Zuidas? Kies jouw specialisme

IT vacatures

Onze IT afdeling zorgt binnen Vibe Group voor het bouwen en beheren van IT systemen en infrastructuren. IT ondersteunt de organisatie op een gefaseerde en gestructureerde wijze, waarbij zij continu verbeteringen doorvoeren op onze systemen. Ze analyseert knelpunten, neemt deel aan projectteams vanuit diverse disciplines en werkt zo gezamenlijk aan een eindresultaat dat een gefundeerde bijdrage aan het bedrijfssucces levert. Daarnaast ontwikkelt en implementeert deze afdeling het IT-beleid. Zij houdt trends in de gaten, doen voorspellingen en nemen op basis daarvan strategische beslissingen.

Actuele IT vacatures

Marketing vacatures

Om Vibe Group als merk neer te zetten en op te bouwen, hebben wij een Marketing afdeling met diverse disciplines. Hoe positioneren wij ons extern, maar ook intern? Welke activiteiten ondernemen wij om Vibers binnen te houden? Hoe ziet onze website eruit? Op welke manier laten wij onszelf zien op social media? Onze marketeers werken op dagelijkse basis aan onze positie in de IT-staffing & consulting wereld. Dit doen ze zowel vanuit Marketing Communicatie, Digital Marketing en Social Media.

Actuele marketing vacatures

Learning & Development vacatures

’Lifelong learning’ is bij Vibe Group geen loze kreet: het is een belofte, die waar wordt gemaakt door onze Learning & Development afdeling. Zij werken met onze Vibers samen op het gebied van strategie, leiderschap en verandering. De beste worden en blijven door middel van intensieve coaching en op maat gemaakte trainingen: dat is wat onze L&D afdeling realiseert. In het team zitten enthousiaste sales trainers en sales coaches.

Actuele learning & development vacatures

Finance & Control vacatures

Geld moet rollen… maar ook beheerd en geregistreerd worden. De Finance & Control afdeling overziet alle inkomende en uitgaande facturen en bewaakt de kasstromen en financiële processen. Zij zorgen ervoor dat we exact weten hoe we er financieel voor staan. Daarnaast voorziet zij de Board van rapportages, adviezen en voorspellingen op basis van analyses en verslagen en bewaakt zij budgetten.

Actuele finance & control vacatures

HR vacatures

Het HR team zorgt voor de optimalisatie van de employee journey van alle Vibers. Van het onboarden van nieuwe werknemers tot het opstellen van het beleid: deze afdeling doet er alles aan om het werkgeluk en welzijn van Vibers te ondersteunen. Zij dragen er zorg voor dat Vibers zich in de werkomgeving op hun plek en gewaardeerd voelen Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de administratie van medewerkers en de bijbehorende salarissen.

Actuele HR vacatures

Office Management vacatures

Deze afdeling is verantwoordelijk van het reilen en zeilen van onze kantoren. Van verwelkomen van kandidaten en nieuwe medewerkers, tot het verzorgen van overheerlijke smoothies en koffie in de lounge.

Actuele Office Management vacatures

Business Support vacatures

Creating futures voor IT professionals en organisaties, dat is onze missie. De juiste verbindingen worden gemaakt door onze consultants, maar wat gebeurt er daarna? De afdeling Business Services is de olie in de Vibe machine: zij zorgt ervoor dat plaatsingen van kandidaten omgezet worden in facturen. Zij controleren of alle gegevens op contracten kloppen en dat alle processen correct verlopen.

Actuele Business Support vacatures

Meer over Vibe Group

Vibe Group, opgericht in 2011 door Daniël Visser en Bernd van Baars, is een snelgroeiende internationale IT staffing and consulting organisatie gevestigd in Amsterdam (hoofdkantoor), België en Duitsland. Het is ons doel de toekomst van IT vorm te geven door hoogopgeleide IT’ers aan organisaties te koppelen.

Vacatures in de sales

Wil je liever als salesprofessional werken bij een van onze merken? Dat kan!

Actuele Salesvacatures