Vitale medewerkers: dit is ons geheim

Na een lange werkdag schiet sporten er wel eens bij in. Toch is de vitaliteit van het personeel enorm belangrijk. Uit onderzoek blijkt zelfs dat personeel 80 procent productiever werkt als ze hebben gesport. Bij Vibe Group besteden we daarom veel aandacht aan de vitaliteit van onze mensen. Dit is ons geheim voor vitale medewerkers.

FACILITEER SPORTMOMENTEN

Bij Vibe Group hebben alle medewerkers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij een sportschool. In Amsterdam zit die zelfs in hetzelfde pand. Medewerkers kunnen tegen een fiks gereduceerd tarief sporten bij een van de beste sportscholen in de hoofdstad. Om het ook nog te kunnen combineren met het werk hebben Vibers de mogelijkheid om tijdens hun pauze te sporten. Sport je tijdens de pauze? Dan krijg je een kwartier langer de pauze want je moet je natuurlijk wel even kunnen omkleden.

VIBEFRUIT

Naast dat het goed is om fysiek goed bezig te zijn is het natuurlijk ook belangrijk dat medewerkers goed eten. Dit stimuleert Vibe Group om op iedere verdieping gratis fruit ter beschikking te stellen voor de medewerkers. Daarom kan iedereen op kantoor gratis fruit pakken.

CHALLENGES ZORGEN VOOR VITALE MEDEWERKERS

Sporten samen met collega’s is leuk, ook op afstand! Daarom organiseerden wij begin 2020 een online challenge. Medewerkers konden mee doen aan de Running Challenge. Het doel: wie rent zo snel mogelijk een totaal 152 kilometer: de afstand tussen onze kantoren in Amsterdam en Antwerpen.

NIEUWSBRIEF

Via onze interne nieuwsbrieven geven wij tips aan onze medewerkers om vitaal te blijven. Zo hebben wij tijdens het thuiswerken tips gegeven om zelf thuis smoothies te maken. Ook deelden we de sportverhalen van collega’s.

STIMULEER GEZONDHEID

Iedere ochtend zorgen wij voor een energieboost bij onze mensen. Onze eigen smoothiemaker Marleen maakt iedere dag de lekkerste smoothies en energieshotjes. Ook kunnen collega’s de hele dag door gratis fruit pakken.

Zien wij jou binnenkort tijdens een bootcamp of tijdens een yogasessie? Neem contact met ons op!

Bekijk meer op de werken bij Vibe pagina