Ten Miles Antwerpen

Op 23 april nam een groep van onze Nederlandse en Belgische Vibers deel aan de Ten Miles run in Antwerpen. Wij vinden het belangrijk om onze positieve Vibe overal te verspreiden en ook om leuke manieren vinden om fit te blijven, dus sportieve evenementen als deze zijn momenten waar onze Vibers echt blij van worden.

Bovendien was de Ten Miles een geweldige manier om het gloednieuwe kantoor van Vibe Group in de Nationale Bank van Antwerpen te vieren.

Fit for the job

Voor Arthur Vandezande, een van onze Sales Consultants in Brussel, was de Ten Miles zijn eerste langeafstandsloop.

“Ik had veel goede ervaringen gehoord van mensen die vorig jaar met Vibe Group de Ten Miles hadden gelopen. Dit, samen met het idee van een doel om weer voor te gaan sporten gaven me de motivatie om me in te schrijven. Ook al was het slecht weer en bleef het maar regenen, het had geen enkele invloed op de positieve sfeer! Heel Antwerpen was aan het feesten en juichen, de schreeuwende mensen en de spelende muziek maakten de motivatie nog groter en het tempo hoger. De dag eindigde met een paar drankjes, pizza en good Vibes met onze collega’s. Ik zou het volgend jaar zó weer doen!”

Arthur Vandezande en collega's bij Antwerp 10 Miles

“Ik vind het geweldig dat Vibe Group ons dit soort mogelijkheden biedt. Om zowel op een leuke manier fit te blijven als onszelf te blijven uitdagen. Het past ook precies bij onze winnaarsmentaliteit en onze drive om, in dit geval letterlijk, altijd the extra mile te gaan.”

Ook toe aan een nieuwe uitdaging?

Trekt onze unieke Vibe jou aan en daag jij jezelf ook graag uit? We zijn altijd op zoek naar mensen die dat stapje extra willen zetten om hun doelen te bereiken.

Bekijk hier onze openstaande vacatures

The Vibe colleagues that participated in the Antwerp 10 Miles