Rotterdam: Nieuwe stad, nieuwe kansen

Groei en ontwikkeling zijn thema’s die bij Vibe Group centraal staan. Het openen van een kantoor in Rotterdam is hierin niet alleen een mooie stap, maar ook een logische keuze. De stad staat momenteel namelijk in de top drie IT-steden van Nederland. Toen Vibers Mark Lefeber en Britt van der Klink benaderd werden om deze nieuwe uitdaging in Zuid-Holland aan te gaan, twijfelden ze dan ook geen moment. “Ook in Rotterdam gaan we voor de top, er liggen genoeg kansen voor ons”, aldus Mark.

Volgende stap in managementcarrière

Zowel Mark als Britt zijn gevestigde, bekende gezichten bij Vibe. Mark begon in augustus van 2015 als Freelance Webdevelopment Consultant, Britt werkt sinds maart 2021 bij Vibe Group en startte als Consultant .NET. Qua persoonlijke ontwikkeling hebben zij niet stilgezeten. Bij Vibe Group zijn er verschillende carrièrepaden beschikbaar, zodat iedere Viber zijn/haar unieke kwaliteiten verder kan ontdekken en een eigen richting kan kiezen. Mark en Britt kozen beiden voor Management, waarin Rotterdam als perfecte vervolgstap dient.

“Binnen Vibe Group ben ik in acht jaar tijd enorm gegroeid”
zegt Mark.

Mark Lefeber Vibe Group Rotterdam

“Eerder deden zich soortgelijke kansen voor, maar dat paste toentertijd niet. Nu is het moment daar en ben ik klaar om van Rotterdam een succes te maken.” Britt werd eerst Associate Competence Manager om zichzelf te ontwikkelen. Nu gaat zij als Team Manager andere Vibers helpen om zichzelf te ontwikkelen.

Wie Vibe zegt, zegt cultuur

Eerder dit jaar spraken we Sander Blankendaal al over het overbrengen van deze cultuur in Duitsland, nu is het tijd om de ‘Vibe’ ook aan de Maas te introduceren.

“Ik kan niet wachten om de Vibe-cultuur ook hier tot leven te laten komen” zegt Britt.

“Die cultuur is echt wat ons onderscheidt van andere organisaties en wat ons verbindt, zowel in Amsterdam als in Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en nu ook in Rotterdam.  Mark komt daarnaast uit Rotterdam en ikzelf uit Schiedam, dus het is een perfecte match. Toekomstige Vibers kunnen zich opmaken voor Rotterdamse directheid met een vleugje Amsterdamse flair!”

Heb jij het goede vlees in de ‘Kuip’? 

In mei gaan de deuren van ons nieuwe kantoor officieel open. We zoeken altijd mensen die samen met Mark en Britt Rotterdam willen veroveren. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk direct de openstaande vacatures

Britt van der Klink - Vibe Group Rotterdam