Party Vibes – End of Year 2022

Party Vibes - founders Bernd van Baars & Daniël Visser
Party Vibes - thema reflecting forward

Op vrijdag 16 december 2022 vond het feest der feesten plaats: Onze End-of-Year Celebration. Zo’n 370 medewerkers kwamen samen in de Amsterdamse hot spot de ‘Passenger Terminal Amsterdam’.

Succesvol jaar

Bij Vibe zijn we trots op wat we met z’n allen het afgelopen jaar hebben bereikt. Een jaar van enorme groei en voorspoed. De End-of- Year Celebration was er om alle medewerkers te bedanken. Voor hun Quality, Drive, Intelligence, Authenticity en Fun. Het is hún winnaarsmentaliteit en unieke attitude ‘the Vibe’ die gezorgd heeft voor weer een succesvol jaar waarin we het onmogelijke mogelijk hebben gemaakt.

Spectaculaire award show

Alles was uit de kast getrokken om deze Vibe te vieren. Tijdens een spectaculaire award show werden de vele uitzonderlijke prestaties en talententen van onze ‘Vibers’ uitgelicht. Het diner dat volgde was eveneens ‘price winning’ en het feest -compleet met lichtshow-  ging door tot de late uurtjes.

Reflecting Forward

Maar er was ook tijd om vooruit te blikken, het thema was niet voor niets Reflecting Forward. Behalve naar onze eigen toekomst en de toekomst van IT werd ook stilgestaan bij de toekomst van anderen.  Zo heeft Vibe Group ervoor gekozen om in plaats van onze jaarlijkse gift aan klanten, een mooie donatie te doen vanuit hun naam. We steunen hierbij E-learning for kids, een non-profit organisatie die gratis hoge kwaliteit educatie biedt aan kinderen overal ter wereld. Ook alle medewerkers hadden de mogelijkheid om hun eigen eindejaar gift (deels) te doneren.

Het was een geslaagde avond én een geslaagd einde van 2022.

Onze End of year Celebration in beeld

Wil je meer zien? Bekijk de after movie van onze End of Year Celebration hier.

Join the party Vibes?

Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Dat kan we hebben diverse openstaande vacatures.

Join the vibe

Party Vibes - tijdens onze eindejaarsfeest werd de deal song megamix gedraaid