Jouw eigen business runnen in de IT-markt?

Een baan met veel verantwoordelijkheid waarbij je ook nog eens echt beloond wordt voor wat je er instopt?  Ondernemen, maar dan zonder risico? Werken op een kantoor vol andere, tot op het bot gemotiveerde, young professionals? Dat klinkt misschien als een droom, maar voor consultants bij Vibe Group is het de werkelijkheid. Jouw eigen business runnen in de IT markt? Dat kan dus. Hoe dat eruitziet leggen we je graag uit in deze blog.

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR JOUW MARKT

Bij Vibe Group werken we met een driedubbele nichestrategie. Dit betekent dat iedere consultant de baas is over zijn eigen regio, niche en type dienstverband. Hierdoor is er geen onderlinge competitie en kun jij jouw markt je helemaal eigen maken. Ontwikkel je eigen stijl van zaken doen en combineer dat met onze best practices.

Jij bent verantwoordelijk voor jouw markt. Dit betekent dat alles wat jij er instopt, ook terug te zien is in je performance. Dat is bijna alsof je jouw eigen onderneming hebt, maar dan zonder de bijkomende risico’s.

WORK HARD, PLAY HARD

Omdat het lot van jouw carrière in je eigen handen ligt, heerst er een echte “work hard, play hard” cultuur op de werkvloer. Iedereen werkt keihard om zijn of haar markt te voorzien van de beste service. Maar als het werk gedaan is zijn er supertoffe trips, heerlijke etentjes en wekelijks sluiten we allemaal aan voor de gezelligste borrel van de Zuidas.

100% CONTROLE OVER JOUW TOEKOMST

Bij Vibe Group ben jij de baas over jouw carrière. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor je markt, maar ook voor waar je naartoe wilt groeien. We hebben alle tools en handvatten om jou bij te staan in je carrière. Neem het heft in eigen handen en ga proactief aan de slag met je toekomst. Zo zit jij niet eindeloos te wachten op die promotie, maar weet je precies wat je moet doen om die volgende stap te zetten.

JE SALARIS LIGT IN JOUW HANDEN

En niet alleen je loopbaan ligt in jouw handen, ook heb je zelf grote invloed op het bedrag dat aan het einde van de maand naar je overgemaakt wordt. Met een riant bonusschema en veel kansen is jouw droomsalaris dichterbij dan ooit.

SNELLER DOORGROEIEN DAN WAAR DAN OOK

Als jij wilt groeien, bewegen wij met je mee. Daarom kun je bij Vibe Group vaak sneller groeien dan waar dan ook. The sky is the limit. Met een flinke dosis lef, doorzettingsvermogen en drive kun jij in rap tempo de corporate ladder beklimmen en verschillende prachtige functies binnen onze organisatie bekleden.

MAAR WE VINDEN BALANS OOK BELANGRIJK…

Als je dit leest, heb je misschien het gevoel dat er naast werken, borrelen, eten en bedrijfsuitjes niet veel tijd overblijft. Maar niets is minder waar. Om jouw eigen niche optimaal te bedienen moet jij een gezonde work/life balance hebben. Daarom doen wij er ook alles aan om je hierin te ondersteunen!

Ben jij klaar voor de beste stap in je jonge carrière? Jouw eigen business runnen binnen de IT markt? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures en open jouw eigen business binnen de IT wereld onder de Vibe Group vlag. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen…


Ondernemer zijn binnen een onderneming