Het IT-examen: succes door kennis

Als consultant bij Vibe Group help je je klanten iedere dag opnieuw bij het oplossen van ingewikkelde IT-vraagstukken. Dit doe je door je klanten te koppelen aan de beste professionals in je netwerk. Wil je hierin slagen, dan moet je wel begrijpen waar je klant mee worstelt; hoe maak je anders de juiste match tussen vraag en IT-specialist? Daarom leer je als consultant bij Vibe Group alle essentiële ins en outs van IT met aansluitend een examen. Waarom vinden we kennis bij Vibe Group zo belangrijk en wat houdt dat examen eigenlijk in? Je leest het in dit artikel.

UITBLINKEN IN NICHE BRAND

Al jaren onderscheiden de consultants van Vibe Group zich in de IT-staffingmarkt door hun diepgaande kennis over een IT-specialisme, oftewel een van onze ‘niche brands’. En met succes! Onze klant verwacht dat we zijn problematiek begrijpen, met hem mee én vooruit denken en hem de juiste kennis bieden. Dankzij onze specialistische kennis en onze duurzame klantrelaties verbinden we de beste IT-professionals aan de meest uitdagende projecten. Of het nu gaat om ERP en CRM, IT-development of security-vraagstukken: op iedere vraag hebben wij het antwoord.

IMPACT JOURNEY

Onze specialistische kennis is cruciaal voor ons succes. En dát merk je, als je bij ons als consultant aan de slag gaat. Vanaf dag één dompelen we je onder in onze Impact Journey: een rollercoaster van zeven maanden vol een-op-een-coaching, salestrainingen en IT-kennissessies. Je volgt dit leertraject samen met je Nederlandse, Belgische en Duitse collega’s, die net als jij bij Vibe Group starten. Alles wat je leert, breng je meteen in praktijk. Zo ontwikkel je je tot een serieuze sparringpartner die weet waar hij over praat. En bouw je ook nog eens een hecht netwerk van Vibers op in binnen- en buitenland.

IT-EXAMEN

Na vijf wervelende maanden sta je bol van de kennis en weet je alles van Vibe Group en jouw niche.

Examentijd! Jouw kans om ons te laten zien wat je hebt geleerd over IT-topics als agile, scrum, DevOps en Cloud. Maar we zoomen vooral in op jouw IT-nichekennis. In het examen leggen we de inhoudelijke lat hoog. Heb je je examen gehaald? Dan verdien je natuurlijk een echt certificaat. Leuk om in te lijsten en bovendien een waardevolle toevoeging op je cv.

BIJBLIJVEN

Geen markt zo veranderlijk als de IT-markt. De nieuwste ontwikkeling van vandaag is morgen alweer achterhaald. Hoe volgen we deze razendsnelle marktontwikkelingen en hoe houden we onze examens actueel? Onze IT-professionals spelen hierin een belangrijke rol. Zij staan immers dagelijks midden in hun nichemarkt en signaleren de laatste trends en ontwikkelingen. Regelmatig geven ze interne trainingen aan collega’s. Ook organiseren we vaak inspirerende kennissessies, waarin we zelf of met gastsprekers het laatste vaknieuws bespreken.

Wil je ook als consultant aan de slag, jezelf optimaal ontwikkelen en je klant écht verder helpen? Bekijk dan onze vacatures. We ontmoeten je graag!

Werken bij Vibe is meer weten van minder

Met de juiste kennis kom je verder. Op onze werken bij vibe pagina lees je hoe wij ons werk doen en hoe we zorgen dat jij als nieuwe collega net zo snel groeit als ons bedrijf.

Naar werken bij Vibe


Marktkennis via IT Examen