Learning & Development een belangrijk onderdeel van werken bij Vibe Group
dare to develop, delete yesterday's limit
Nienke van Ravenzwaaij HR Advisor

Welkom bij Vibe: de drijvende kracht achter jouw professionele ontwikkeling

Tijdens jouw hele loopbaan helpen we je om uitdagende doelen voor jezelf te stellen en supporten we je om deze te bereiken.

Onze growth mindset: de sleutel tot succes

Creating your future

We streven ernaar een verschil te maken. Daarom bieden we de perfecte omgeving waarin je harder je best kunt doen, slimmer kunt zijn, beter kunt worden en nooit op hoeft te geven. Deze houding verandert het onmogelijke in het mogelijke. Dat is hoe we de toekomst van IT creëren. Ben jij klaar om je eigen toekomst te creëren?

Wil je werken als sales consultant in IT staffing and consulting?

Onze sales consultants zijn de sleutel tot ons succes; zij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor het maken van de match tussen IT professional en organisatie. We hanteren onze eigen unieke aanpak. We geloven dat focus het verschil maakt: doe één ding en doe dat goed. Dat is precies waar het om gaat als je Vibe consultant bent. Als sales consultant voor één van onze niche merken ben je verantwoordelijk voor één specifiek IT specialisme, één regio, en één soort arbeidscontract. Wil je weten of een baan als consultant bij Vibe ‘jouw ding’ is? Lees de succesverhalen van degenen die je voorgingen.

Lifelong Learning

Bij Vibe Group werk je dag in dag uit aan je eigen ontwikkeling. Staffing is een competitief werkveld, waarin je jezelf continu moet blijven ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven en te blijven groeien als professional. Wij bieden je een carrièreperspectief via verschillende groeipaden binnen de (internationale) groep. Jij bepaalt hoe snel je de ladder beklimt en kiest je eigen richting. Met onze senior consultants en jouw teamleider werk je aan jouw persoonlijke ontwikkelplan. Samen met hen word jij je bewust van jouw unieke kwaliteiten om zo het maximale uit jezelf, je markt en je toekomst te halen.

Life Long Learning: het verhaal van Inge

Hoe is het om voor Vibe te werken?

Natuurlijk ben je nieuwsgierig hoe het is om voor de verschillende Vibe merken te werken. En wie kan je daar beter alles over vertellen dan onze eigen medewerkers? Lees hun verhalen hieronder.

Jouw ontwikkelpad: de Impact Journey

Je start vanaf dag één met de Impact Journey. De Impact Journey is een intensief trainingsprogramma van zeven maanden. Tijdens deze periode zullen we je 20 verschillende workshops en trainingen aanbieden en nemen we je mee in onze best practices. Je zult alles te weten komen over kandidaten, opdrachtgevers en ons proces. Aan het eind van deze zeven maanden zul je een IT-examen afleggen, en geef je een presentatie over wat je geleerd hebt, en wat je in de toekomst graag zou willen leren. Jij bent namelijk in charge over jouw carrière bij Vibe Group!

Het IT-examen: succes door kennis

Niet alleen tijdens de Impact Journey, maar tijdens jouw gehele carrière bij Vibe Group zullen we je ondersteunen met workshops, 1-op-1 coaching, assessment en peer coaching in samenwerking met FranklinCovey. Samen met hen hebben wij gevarieerde online en offline Learning & Development programma’s ontworpen op onderwerpen zoals Leiderschap, Managementvaardigheden & Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Bij Vibe Group faciliteren we jou echt in een Leven Lang Leren!

Feel the Vibe

We noemen onze cultuur ‘de Vibe’. Het is die unieke sfeer die je voelt als je onze kantoren binnenkomt. De Vibe staat voor gedrevenheid, passie en een stapje verder gaan. Maar het betekent ook een beetje rust vinden in alles wat je doet en een gezonde levensstijl volgen; goed voor jezelf zorgen met wat je eet en drinkt en sporten om je hoofd leeg te maken.

De Vibe heeft ook iets eigenzinnigs en rebels. Vibers doen hun eigen ding op hun eigen manier. Geen loze praatjes of beloftes maar vastbesloten om kansen te creëren en doelen te bereiken. Dat is de Vibe. Het is waar we voor staan en hoe we de meeste impact maken.

Lifestyle and celebration vibes

Healthy Lifestyle/Sport Vibes

Een gezonde levenstijl vinden we belangrijk. Daarom krijg je als Vibe medewerker korting bij exclusieve sportscholen, geniet je van verse smoothies op kantoor en mag je gratis meedoen aan activiteiten uit ons uitgebreide Sport Vibes programma. Of je nu van bowlen of yoga houdt, van lasergamen of van een ontspannende stoelmassage… dit programma biedt voor ieder wat wils.

Lees waarom vitale medewerkers ons geheim zijn

Lifestyle Store

Werken bij Vibe is ook naar de Vibe ‘leven’. Met onze online Lifestyle Store maken we dit tastbaar. Hier vind je allerlei (Vibe) producten die bij jouw levensstijl passen. Hou je van sporten? Kies dan een Nike shirt. Speel je liever golf? Kies ballen en een tee om te shinen op je plaatselijke club. Of omring je je graag met de geur van succes? Verwen je zintuigen dan met onze geurkaarsen.

Lunchclubs

Ben jij een van de gelukkige consultants die zijn/haar prestaties beloond ziet met een lunch in een sterrenrestaurant? Elke maand genieten onze best presterende collega’s van een welverdiend culinair spektakel.

Summer & End of Year celebration

‘Plezier’ maakt niet voor niets deel uit van ons DNA, bij Vibe Group weten we hoe we onze successen moeten vieren, hoe groot of klein ook. Echt, dit wil je niet missen.

Vrijmibo

De leukste en beste vrijmibo van de Amsterdamse Zuidas is toch echt die van Vibe Group. Het eind van een drukke werkweek sluiten we gezamelijk af met een gezellige borrel.

Incentive trips

Als Viber heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve incentives. Deze reizen zijn echt geweldig. Je zult het er nog maanden (of zelfs jaren!) over hebben met je collega’s.

Meer achtergrond voor consultants in de IT

Een consultant bij Vibe Group werkt voor één van de merken. Maar welke eigenschappen heb je nodig om een goede consultant te zijn? Overtuigingskracht is sowieso een belangrijke.

Een goede consultant in 10 eigenschappen

IT is de toekomst. Onze samenleving digitaliseert en steeds meer bedrijfsmatige beslissingen worden genomen op basis van data. Wij zien ook dat binnen IT veel verschillende niches zitten, daarom laten we onze collega’s focussen op slechts 1 daarvan. Meer weten van minder noemen we dat.