Create your future bij Vibe Group

Sinds onze oprichting in 2011 staan we bekend als de nieuwe sensatie binnen de wereld van IT staffing and consulting. We leggen de lat voor kwaliteit hoger door ons exclusief te richten op vier IT niche markten met vier verschillende merken.

1500+

IT-professionals

69k+

digital community

400+

medewerkers

11+ jaar

ervaring

Start je carrière bij Vibe Group!

De waarden van het Vibe DNA

Kwaliteit

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Dat zie je niet alleen terug in onze kantoren op A-locaties maar ook in onze voorzieningen. Wij zijn uniek in Europa door het toepassen van de brands on verticals methode. We kennen de markt door en door, blijven onszelf trainen binnen onze sub niches en fungeren als sparringpartner op niveau voor opdrachtgever en IT-professional.

Intelligentie

Een consultant bij Vibe Group is een specialist. Je moet in staat zijn om IT-professionals en opdrachtgevers te voorzien van gedetailleerd en waardevol advies. Wij hechten daarom veel waarde aan intelligentie. Je past bij de groep als je leergierig en nooit uitgeleerd bent. Onze consultants zijn hbo of wo geschoold. Onze learning & development afdeling biedt veel coaching en begeleiding. Consultants volgen regelmatig trainingen en leggen examens af over hun specialisatie.

Gedrevenheid

Als consultant werk je in een omgeving waar passie en ambitie geademd worden. Continu heb je gedreven mensen om je heen die je motiveren om net die extra stap te zetten. Onze consultants zijn toegewijd en werken hard aan het uitbouwen en onderhouden van hun sub niche. Omdat wij internationaal georiënteerd zijn liggen er veel kansen in het verschiet. Succes waarderen wij dan ook met promoties.

Authenticiteit

Authenticiteit is de basis van het succes van Vibe Group en haar brands. Wij doen staffing anders en investeren intensief in onze mensen en afdelingen. Het is fundamenteel dat ieder van ons iets unieks toevoegt aan de groep. Je krijgt bij ons de ruimte om dicht bij jezelf te blijven. Het is belangrijk dat jij je bewust bent van jouw drijfveren en je oprecht bent naar jezelf en anderen. Hoe dichter wij als individu bij onszelf blijven staan, hoe beter wij ons gezamenlijk kunnen onderscheiden om de IT-Staffing markt te bedienen.

Plezier

We weten plezier en professionaliteit dagelijks met elkaar te combineren in de luxe gyms en in de Vibe Group Lounge. Daar vind je een smoothiebar, playstation en regelmatig een masseur. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellige borrel. Ook vieren wij twee keer per jaar een groot feest en zijn er verschillende uitstapjes met de teams. Verder organiseren wij twee keer per jaar avontuurlijke incentive trips.

The perks of being a Viber

OFFICE
BARISTA

INCENTIVE
TRIPS

LUNCHCLUB

FRIDAY
DRINKS

LEARNING &
DEVELOPMENT

SUMMER PARTY &
CHRISTMAS GALA

CANDY, FRUIT &
SMOOTHIES

EXCLUSIVE GYM
DISCOUNTS

We hebben locaties in Nederland, België en Duitsland