Join the Vibe

Meer weten van minder. Met deze propositie onderscheiden de verschillende brands van Vibe Group zich succesvol van de concurrentie. Als consultant werk jij continu aan jouw netwerk, persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen toekomst. Als consultant werk je voor één van de niche brands, binnen een specifieke regio en voor één soort dienstverband. Wij doen staffing anders.

Lifelong Learning

Bij Vibe Group werk je dag in dag uit aan je eigen ontwikkeling. Staffing is een competitief werkveld, waarin je jezelf continu moet blijven ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven en te blijven groeien als professional. Wij bieden je een carrièreperspectief via verschillende groeipaden binnen de (internationale) groep. Jij bepaalt hoe snel je de ladder beklimt en kiest je eigen richting. Met onze senior consultants en jouw teamleider werk je aan jouw persoonlijke ontwikkelplan. Samen met hen word jij je bewust van jouw unieke kwaliteiten om zo het maximale uit jezelf, je markt en je toekomst te halen.

Impact Journey

Je start vanaf dag één met de Impact Journey. De Impact Journey is een intensief trainingsprogramma van zeven maanden. Tijdens deze periode zullen we je 20 verschillende workshops en trainingen aanbieden en nemen we je mee in onze best practices. Je zult alles te weten komen over kandidaten, opdrachtgevers en ons proces. Aan het eind van deze zeven maanden zul je een IT-examen afleggen, en geef je een presentatie over wat je geleerd hebt, en wat je in de toekomst graag zou willen leren. Jij bent namelijk in charge over jouw carrière bij Vibe Group!

Niet alleen tijdens de Impact Journey, maar tijdens jouw gehele carrière bij Vibe Group zullen we je ondersteunen met workshops, 1-op-1 coaching, assessment en peer coaching in samenwerking met FranklinCovey. Samen met hen hebben wij gevarieerde online en offline Learning & Development programma’s ontworpen op onderwerpen zoals Leiderschap, Managementvaardigheden & Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Bij Vibe Group faciliteren we jou echt in een Leven Lang Leren!

The perks of being a viber

Lifelong Learning

Werken bij Vibe Group betekent het maximale uit jezelf halen. Wij bieden je een carrièreperspectief via verschillende groeipaden binnen de (internationale) groep. Jij bepaalt hoe snel je de ladder beklimt en kiest je eigen richting.

Healthy Lifestyle

Bij Vibe group hechten we veel waarde aan een gezonde levensstijl. Daarom krijg je als werknemer van Vibe Group korting bij exclusieve gyms.

Lunchclubs

Ben jij een van de gelukkige consultants die zijn/haar prestaties beloond ziet worden met een lunch in een sterrenrestaurant? Elke maand genieten onze best presterende collega’s van een welverdiend culinair spectakel.

Summer & Christmas party

Plezier is niet voor niets onderdeel van ons DNA, bij Vibe Group weten we hoe we een feestje moeten vieren. Geloof ons, bij zijn = meemaken.

Friday drinks

De leukste en beste vrijmibo is toch echt die van Vibe Group. Het eind van een drukke werkweek sluiten we gezamelijk af met een gezellige borrel.

Incentive trips

Epische trips waar jij en je collega’s nog maanden (jaren!) over door zullen praten. Als medewerker van Vibe Group heb je de mogelijkheid om boven op je uncapped bonus deel te nemen aan exclusieve incentives.

A look inside our offices